Agenda

 

Lees verder...

Bezoekers

Vandaag 123
Deze week 411
Deze maand 2720
Sinds 11-2008 1053001

Cursussen met begeleiding van een docent
 

Voor mensen die veel waarde hechten aan samen leren zijn cursussen onder leiding van een docent een optie. Docenten die dit soort cursussen begeleiden zijn niet zelden moedertaalsprekers. Met kleine groepjes van ongeveer 5-10 mensen vindt er meestal wekelijks een bijeenkomst plaats. Door directe contact met de docent krijgt u gerichte feedback op uw uitspraak. Sommige docenten bieden privéles aan.

 


Lacos Taalopleidingen
Locatie: Luikersteenweg 285, 3500 Hasselt
Soort cursus: Groepslessen of privélessen
Lacos Taalopleidingen is een erkende opleidingsverstrekker die cursussen op maat biedt. Of u nou kiest voor een groepsles, privéles of een onderdompeling in een taalbad, bij Lacos kan het. Lacos biedt u uiteenlopende formules aan, die zowel geschikt zijn voor particulieren als voor bedrijven. Alle cursussen worden afgestemd op de wensen van de cursist, wat betreft lestijden, locatie en inhoud en leerbehoefte. Bulgaars is één van de meer dan 30 talen die Lacos aanbiedt.
Website: Lacos Taalopleidingen

 

 

Volksuniversiteit Rotterdam
Locatie: Heemraadssingel 275-277
Soort cursus: Groepslessen
Gedurende 16 lessen van elk 1,5 uur krijgt u de mogelijkheid om lees-, schrijf- en spreekvaardigheden in het Bulgaars te ontwikkelen. De cursus omvat diverse luisteroefeningen en begint met de basiskennis van het Bulgaarse alfabet, gaande van А tot Я. Deze cursus is speciaal ontworpen voor degenen die nog geen ervaring hebben met het Bulgaars. Deelnemers kunnen op een redelijk vlot tempo vertrouwd raken met het Cyrillische alfabet en de juiste uitspraak. Naast het alfabet leer je ook om persoonlijke informatie te delen en eenvoudige gesprekken te voeren over alledaagse onderwerpen.
Website: Volksuniversiteit Rotterdam

 

 
  2024 Harmen W. Schoonekamp | contact | Talennet  | sitemap.

Citaat van de dag

"De goden zijn dood en de mens is aan zichzelf overgelaten.
Боговете са мъртви и човекът е оставен сам на себе си. "
- Friedrich Nietzsche -
(1844-1900)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?